Qii is jarig en bestaat 2 jaar!
Een mooi moment om terug te blikken op 2 jaar innoveren op de huurmarkt. Een markt waar volop wordt geïnnoveerd en nieuwe technologieën worden toegepast. Bij innovaties is de verleiding vaak groot om te investeren in procesoptimalisaties. Maar wat is het doel van deze innovaties? Een verlaging van de kostprijs is leuk maar vergeten we niet waar het op de lange termijn om draait?

Het draait uiteindelijk allemaal om de huurder. Dit is degene die uiteindelijk de hele keten betaald. Wie dat beseft, snapt dat innovatie geen doel op zich is maar een middel om waarde te creëren voor je klant. De vraag is dan: investeer je in een software oplossing of investeer je in een duurzame relatie met je klant? Met deze vraag op het netvlies is Qii twee jaar geleden opgericht. Wij geloven in die duurzame klantrelatie en investeren in waardecreatie voor de huurder. Dit is niet altijd de makkelijkste of de meest logische weg, daarom dagen wij de markt uit, elke dag weer en blijven we vol overtuiging bouwen aan onze langetermijnvisie: een gelukkige huurder.

Recente ervaringen bij institutionele beleggers leren ons dat de zoektocht naar waardecreatie voor de huurder ook daar is begonnen. In een aantal sessies is gebleken dat het begint bij bewustwording, waarbij de eerste vraag is: wie is je klant? De investeerder of de huurder? Dezelfde vraag stellen we aan makelaars: wie is je klant? De verhuurder of de huurder? We blijven deze vraag stellen omdat we geloven dat de spelers op de huurmarkt die de huurder centraal zetten, hier op lange termijn van profiteren. Dat is de manier waarop je écht waarde creëert en onderscheidend bent in de markt. Daar kan geen softwareoplossing tegen op!

Wij kijken nu al uit naar de komende jaren waarin wij het verschil willen maken op de huurmarkt.
Qii wenst je een hele fijne vakantie!

Tijdens de zomerperiode gelden er geen afwijkende openingstijden. Wij zijn bereikbaar op onze gebruikelijke tijden:
 
Maandag 9.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
 
In gesprek met… Linda van der Meij, het 'gezicht' van onze servicedesk!
Qii laat graag zien met wie en voor wie zij werkt. Dat doet Qii door hèn die daarover het beste kunnen vertellen aan het woord te laten: de organisaties en mensen met wie Qii in verbinding staat. Van partner tot leverancier, van makelaar tot medewerker, ze komen allemaal aan bod in de reeks ‘In gesprek met…’! Vandaag aan het woord: Linda van der Meij. Linda bemant de servicedesk en is hét contactpunt van Qii. Tijd om eens nader kennis te maken.
Lees verder...
 
Lees ook onze blogberichten
VOLG DE INNOVATIE OP DE HUURMARKT!

A: Meester B.M. Teldersstraat 4, 6842 CT Arnhem 
T: 085-208 19 84
E: www.qii.nl