Qii verwelkomt Westeneng Verbeek Makelaardij tot haar partnernetwerk

Tijd voor weer een introductie van een nieuwe partner! Graag stellen we je voor aan Westeneng Verbeek Makelaardij.

Door het gebruik van onze services kan Westeneng Verbeek Makelaardij alle processen rondom verhuur gaan optimaliseren én digitaliseren. Van het digitaal ondertekenen van een huurovereenkomst tot het aanbieden van financieel- en technisch beheer en het screenen van een kandidaat. Dit resulteert in meer woongenot voor de huurder en meer rendement voor de verhuurder.

“Wij hebben gekozen om partner te worden van Qii zodat wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn. Door de juridische backoffice en door het delen van ervaringen wordt onze kennisbank vergroot en halen wij een veilige werkwijze binnen voor verhuurders en beleggers!”

Met het kantoor tegenover het marktterrein in Hilversum is Westeneng Verbeek Makelaardij een vertrouwd gezicht op de Gooise woningmarkt. De huisvesting in een klein kantoor was een bewuste keuze. Dit zorgt voor een ‘lage drempel’ en hierdoor verloopt de communicatie snel en soepel. Dit sluit aan bij de kernwaarden van het team: betrouwbaar, actief en persoonlijk. Ondanks de drukke Gooise woningmarkt heeft Westeneng Verbeek Makelaardij hiermee een onderscheidende manier van werken ontwikkeld.

Vlnr: Arwin Westeneng, Inge Wijnands en Michiel Verbeek