Qii beleeft leuke middag op de Matchmaking Meetup van Holland PropTech

Gistermiddag organiseerde Holland PropTech samen met de MVGM een Matchmaking Meetup. Deze Meetup vond plaats in de fraaie Caballero Fabriek in Den Haag en Qii was als nieuw lid hierbij aanwezig.

Wouter Truffino en Sabine Schoorl – founders van Holland PropTech – organiseerde deze energieke en leerzame meeting om first movers en innovators uit de ConTech en PropTech wereld samen te brengen en gezamenlijk de dialoog aan te gaan over verschillende onderwerpen.

De aftrap werd gedaan door Menno van der Horst, gastheer van de MVGM. “Natuurlijke nieuwsgierigheid en passie” waren de woorden die Menno benoemde. Deze competenties zijn van belang om je als organisatie bezig te kunnen houden met innovatie.

Met de gedachten: ‘ontdek startups en nieuw innovaties’, ging deze middag van start. Enkele bedrijven mochten hun pitch verzorgen en deze werden met enthousiasme en applaus ontvangen in de zaal.

Eén van de onderwerpen wat aanbod kwam heeft ons zeker verbaast: de mogelijkheden van Powerpoint. PPT Solutions nam ons mee in de wereld van Powerpoint en liet ons keer op keer verbazen over de mogelijkheden. Het alom bekende programma waar veel bedrijven mee werken heeft veel verrassende en verborgen functies.

Qii wil graag Wouter Truffino en Sabine Schoorl bedanken voor hun tomeloze inzet en motivatie om deze Matchmaking Meetup tot een succes te brengen! Het was een leuke en leerzame middag.

Wij kijken alweer uit naar een volgende Meetup!

Nicoline en Jelle